Saturday, March 6, 2010

Rumah PK Blogger Terlampau!


Inilah kelemahan UMNO dan inilah yang membuat UMNO dibenci oleh rakyat apabila ada blogger “LIABILITI” yang tamak serta haloba ini mementingkan harta benda dan wang imbuhan semata mata, diangkat untuk mengepalai barisan hadapan blogger UBN Perak.

Serius kesabaran aku sudah sampai tahap gaban kerana sikap Mamak Rumah PK seorang yang tamak haloba dan gila kuasa ni, semakin menjadi jadi. Sudah terang lagi disuluh, dia ni memang jenis kaki menipu, kencing sana kencing sini sampai “Otai otai” pun dia langar, nak kencing! Betul betul HAPRAK la lu Mat. Habis semua orang lu nak pancung, PESAL?

Bagi aku Parpukari memang tak layak menjadi Ketua Blogger Perak! Kalau Parpukari diangkat sebagai Ketua Blogger Perak, jawapnya hancus... Sedangkan blogger anak jati Perak sendiri pun tidak setuju jika Parpukari diangkat sebagai Ketua Blogger Perak! Mesti ada sebabkan kenapa?

TAMAK HALOBA duit inilah yang rosakkan bangsa sendiri. Yang kencing duit bangsa korang sendiri. Yang langsung tak mo amik port duit korang tu halal dunia akhirat ke tak?… Yang langsung tak ambil peduli orang lain bekerja macam nak mampos berjuang menegakkan kebenaran demi Agama, Bangsa dan Negara, Fisabilillah jelah jawapnya. Ada yang sanggup gadai macam macam dan kuarkan duit simpanan demi memenuhkan poket korang, Syukran jazilan …

MOHON AGAR YANG JAUH KEMBALI DEKAT, YANG DEKAT KEMBALI RAPAT, YANG HUJUNG BALIK KE PANGKAL, YANG SESAT KEMBALI PULANG, YANG EGO KEMBALI TUNDUK, YANG TAMAK KEMBALI PEMURAH & YANG SOMBONG KEMBALI AKUR. AMIN...!!!

Dibawah aku pastekan kisah blogger yang terlampau!PARPUKARI Vs HANAFIAH MAN

Oleh : Puteri Ayu
http://syilingperak.blogspot.com/

Panas.... panas.

Cerita terkini akak dapat dari Unit Media Baru UMNO Perak. Kisah berkenaan si anak mamak Parpukari yang kini telah menunjukkan kemabukkan kuasanya di Perak. Lewat petang tadi akak mendapat panggilan dari kekawan di UMNO Perak, mereka kata parpu ada krisis dengan Hanafiah Man. Krisis yang bila di hidupkan baranya mampu merebak membakar bumi Perak.

Akak dah kata parpukari bukan boleh pakai (klik), promelayu (klik) juga dah kata anak mamak ketiak masam ni hanya liabiliti buat UMNO Perak. Tapi sayang kerana terpedaya dengan lakonannya maka UMNO Perak mengambil parpukari untuk membantu bloggers Perak. Apa jasanya pada Perak? apa sudah dibantunya? Perasmian UMB UMNO Perak rata-rata bloggers yang hadir adalah dari luar Perak. Sumber menyatakan beribu duit habis semata-mata untuk bloggers luar. Bloggers Perak bagaimana?

Berbalik kisah parpukari vs Hanafiah Man, kes nie baru sahaja berlaku. Ada yang menyatakan kerana kuasa dan ada juga menyatakan kerana imbuhan. Tapi bagi akak kedua-duanya sekali. Kerana bagi parpukari bila ada kuasa maka wang akan terus kepadanya. Esok UMNO Perak akan mengadakan program UMNO JUARA RAKYAT peringkat negeri.

Sumber juga menyatakan bahawa Hanafiah Man terlibat secara langsung dalam program tersebut. Kalau parpukari seperti Hanafiah man bukan ke molek? Tidaklah orang membenci setiap hari. Apa kata Nizam Setiausaha Akhbar MB Perak? Tak kan hendak terus membiarkan perbalahan antara parpu dan hanafiah menjadi tajuk utama blog-blog pro UBN baru hendak diambil tindakan?

Akak nantikan apa yang akan terjadi seterusnya dan apa tindakan dari Nizam. Kepada UMNO Perak, apa tunggu lagi buang saja parpukari dari UMNO Perak.

2 comments:

Anonymous said...

Salam Bro,

berita terkini, parpukari akan ditendang klr dr UBN Perak. lps tu nanti kita tgk parpu betul atau tidak iklas berjuang utk Perak atau semata mata demi duitan sahaja!

Anonymous said...

Sama dgn Kitol KJ.. Harami tu tak tau dia nih lebih melayan Cina India dari ahli Pemuda UMNO yg di ketuai nya...

Harami Kitol KJ ini juga lebih suka menonjolkan diri sendiri dari menjalankan kerja sebagai KP UMNO.. Kononnya bagi dia Menjadi KP BN adalah lebih penting selaras dgn slogan 1Malaysia... Pegi dah la Mabuk Kitol !!!

Kitol KJ mengatakan dia ini Centralist Extreamist ! Amende tu Kitol KJ hoiii... Plse la Kitol, don't la put us and think we are stupid mother fucker !

Enjoy while it last as KP because next round, father in law the sleeping PM ain't there anymore to cut u a fucking deal mother fucking kitol !Salam sayang dari kami yg terpinggir...


Ahli2 Pemuda UMNO tegar !